Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ο καθαρισμός των ρούχων όπου γίνεται σε μηχάνημα κλειστού κυκλώματος με χρήση χημικού ως διαλύτη. Πολύ ισχυρό σε λεκέδες από λάδι, γράσο κ.α.

Είναι ο καθαρισμός των ρούχων όπου γίνεται με εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό και προ’ι’όντα καθαρισμού,δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον κατά την πλύση , δίνοντας την δυνατότητα στις ευεργετικές ιδιότητες του νερού,να καθαρίζονται τα ρούχα χωρίς τον κίνδυνο να στενέψουν-αποχρωματιστούν. Δίνει μεγάλη ευελιξία στον καθαρισμό όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με το στεγνό μηχάνημα . Προστατεύει τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται πολύ συχνά πλέον από τις εταιρίες παραγωγής ρούχων (δερματίνες, κοσμήματα αληθινά και ψεύτικα, φτερά, μεταλλικά στοιχεία)

Η μπουγάδα που θα βάζατε στο σπίτι σας. Βήμα 1ο διαλέγετε τα ρούχα που θέλετε να πλύνετε, βήμα 2ο φέρνετε τα ρούχα στο καθαριστήριο, βήμα 3ο  επιλέγετε την θερμοκρασία που θέλετε . Εμείς αναλαμβάνουμε να τα πλένουμε και να τα στεγνώσουμε για εσάς , χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε αξιοποιώντας τον χρόνο σας όπως εσείς θέλετε. Πάντα μπορούμε να σας συμβουλέψουμε για την σωστή επιλογή της θερμοκρασίας όπως και να σας επισημάνουμε τον κίνδυνο της λάθος επιλογής των ρούχων, είτε είναι στο χρώμα, είτε στο ύφασμα.

Είναι η παροχή που δίνουμε στους πελάτες μας, για τον καθαρισμό των κλινοσκεπασμάτων των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων τους.

Το ρούχο ή θα καθαριστεί ή δεν θα καθαριστεί. Είναι μια έκφραση από παλιά που δηλώνει ότι το ρούχο όπου έφερε δεν είναι πολύ λερωμένο . Η διαδικασία όπου ακολουθείται είναι η κανονική όπως όλα τα ρούχα.

Τα ρούχα πρέπει να αποθηκεύονται καθαρά. Εάν μείνει ο λεκές στο ρούχο κατά την αποθήκευση υπάρχει ο κίνδυνος να αποχρωματιστεί ή ακόμη και να σταθεροποιηθεί και να μην καθαρίζεται. Μία λύση που προτείνουμε εάν θέλουν, είναι να καθαρίσουν τα ρούχα τους πριν τα φυλάξουν χωρίς να σιδερωθούν και όταν έρθει η ώρα να τα χρησιμοποιήσουν να τα φέρουν για να τα σιδερώσουμε.

Μέσω του πλυσίματος dry clean αλλά κυρίως της νέας τεχνικής wet clean, την οποία χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια, οι λεκέδες αντιμετωπίζονται με ασύγκριτη αποτελεσματικότητα, ενώ, ταυτόχρονα, το περιβάλλον και ο άνθρωπος προστατεύονται λόγω της χρήσης βιοδιασπώμενων καθαριστικών.

ORDER FORM

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.