Το φάσμα των υπηρεσιών μας

Τα καθαριστήρια Λεκεδαιμόνιος, στη Θεσσαλονίκη, παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες καθαρισμού προς ιδιώτες, επιχειρήσεις και συλλογικούς φορείς, σε ασυναγώνιστες τιμές. Φιλοσοφία μας είναι ότι η φροντίδα των ενδυμάτων και των υφασμάτων σας αποτελεί δική μας προσωπική υπόθεση.

Οι στόχοι μας

Στοχεύουμε στην παροχή σύγχρονων ολοκληρωμένων υπηρεσιών, που ανταποκρίνονται, πλήρως, στις απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας. Τα καθαριστήριά μας διαθέτουν τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και εξειδικευμένα μηχανήματα στεγνού καθαρισμού και σιδερώματος, που εγγυώνται άριστη καθαριότητα και απόλυτη προστασία, για όλα τα υφάσματα.
Το έμπειρο προσωπικό μας φροντίζει για την επιλογή και την εφαρμογή της κατάλληλης μεθόδου καθαρισμού κάθε ενδύματος και υφάσματος, καθώς και των δερμάτινων ειδών σας, ώστε να διατηρούνται πάντα καθαρά και λαμπερά, σαν καινούργια!

Laundry isn’t your main business, but it is ours and we love it! For more information about our commercial laundry services and pricing and to schedule your first pick up, call us at 1 (800) 123-45-67

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό για:

Η προσέγγισή μας

Μέσω του πλυσίματος dry cleaning αλλά κυρίως της νέας τεχνικής wet cleaning, την οποία χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια, οι λεκέδες αντιμετωπίζονται με ασύγκριτη αποτελεσματικότητα, ενώ, ταυτόχρονα, το περιβάλλον και ο άνθρωπος προστατεύονται λόγω της χρήσης βιοδιασπώμενων καθαριστικών.

ORDER FORM

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.