5 εύκολα tips για να σιδερώνεις άψογα & γρήγορα τα ρούχα σου!

Διεύθυνση:
Γρ. Λαμπρακη 46-48, ΤΚ 546 38, Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:
2310 911107
Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 08:00 – 20:00 Σάββατο: 08:00 - 15:00

#1 Αλουμινόχαρτο

Η πρώτη χρήση του αλουμινόχαρτου στο σιδέρωμα ρούχων αφορά στο καθάρισμα του σίδερου. Η δεύτερη, που ίσως να μην ήξερες, βοηθά στο γρηγορότερο και καλύτερο σιδέρωμα. Τοποθέτησε αλουμινόχαρτο κάτω από το πανί της σιδερώστρας. To αλουμίνιο θα συλλέξει τη θερμότητα του σιδέρου, διατηρώντας την σε υψηλά επίπεδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

#2 Κρεμάστρες

Για ρούχα που είναι δύσκολα στο “τιθάσευμα”, όπως για παράδειγμα τα πουκάμισα, υπάρχει μια πολύ εύκολη λύση. Μόλις βγουν από το πλυντήριο, τίναξε τα και τοποθέτησε τα σε κρεμάστρες. Το βάρος του νερού θα εξαφανίσει τα τσαλακώματα, στο μεγαλύτερο μέρος τους.

#3 Στοίβες

Αντί να αλλάζεις τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας κάθε φορά, που πιάνεις ένα ρούχο, ακολούθησε έναν πιο εύκολο δρόμο. Πριν ξεκινήσεις το σιδέρωμα διαχώρισε τα ρούχα σε στοίβες, ανάλογα με το ύφασμα τους και τις ανάγκες τους. Αυτό θα σε γλιτώσει από αρκετό πολύτιμο χρόνο.

#4 Νερό

Αυτό είναι το παλαιότερο και πιο γνωστό κόλπο. Να έχεις πάντα δίπλα σου ένα σπρέι με νερό. Κάθε φορά που μια ζάρα σε δυσκολεύει, “πάταξε” την με ένα μικρό ψέκασμα. Το σίδερο θα γλιστρήσει πάνω από το ρούχο σαν να κάνει πατινάζ!

#5 Στεγνωτήριο

Το στεγνωτήριο είναι μία από τις καλύτερες εφευρέσεις της σύγχρονης ανθρωπότητας για κάθε νοικοκυρά με ελάχιστο χρόνο κα πολλά ασιδέρωτα ρούχα! Αν διαθέτεις αυτή την εκπληκτική λύση στο σπίτι σου, θα πρέπει να την αξιοποιείς. Μάθε όλα τα μυστικά για την καλύτερη λειτουργία του στεγνωτηρίου και λύσε τα χέρια σου!

Έχεις ανακαλύψει ακόμη περισσότερους τρόπους για εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα ρούχων; Mοιράσου τις συμβουλές σου μαζί μας! Θα ήθελες να μη χρειαζόταν να πλύνεις, να μαγειρέψεις, να σκουπίσεις και να σιδέρωσεις τα ρούχα; Aφιέρωσε τον πολύτιμο ελεύθερο χρόνο σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα και άφησε τα υπόλοιπα επάνω μας!

ORDER FORM

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.